Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απέκτησε ζωή το Days of Thunder για το NES που αγνοείτο επί 30 χρόνια (trailer)

Το Video Game History Foundation κατάφερε, έπειτα από 30 χρόνια, να δώσει ζωή στη μεταφορά του Days of Thunder για NES. Στην αντίστοιχη ταινία πρωταγωνιστεί ο Tom Cruise και για το project χρησιμοποιήθηκαν floppy disks με πηγαίο κώδικα που παρείχαν οι συγγενείς του developer Chris Oberth.

Εννοείται πως χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια για να τοποθετηθούν στη θέση τους όλα τα κομμάτια του κώδικα και σημαντικό ρόλο στην επιτυχία έπαιξε η εύρεση ενός binary file, που ήταν το κλειδί για να τακτοποιηθούν τα πάντα. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω trailer. Μπορείτε ακόμα και να παίξετε. Υπάρχουν σχέδια να πωληθούν NES cartridges για να υποστηριχτεί η χήρα του Oberth και το VGHF έχει λάβει την άδεια από την οικογένεια του Oberth, προκειμένου να δημοσιεύσει τον πηγαίο κώδικα στο GitHub, οπότε όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να επαναδημιουργήσει το παιχνίδι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*